Jaarbericht 2019

Sport voor iedereen

De eerste editie van een Olympische sportdag in het Olympisch Stadion voor 125 Amsterdamse Senioren van 65 jaar en ouder.

IMG_3222

Het Olympisch Vuur ontstoken door de oudste deelnemer van 85 jaar

Nu ook senioren in het Olympisch Stadion

De eerste editie van een Olympische sportdag in het Olympisch Stadion voor 125 Amsterdamse Senioren van 65 jaar en ouder is gerealiseerd in 2019. Samen georganiseerd met onze partner NLCares, de organisatie die vrijwilligers vanuit het bedrijfsleven inzet voor maatschappelijke doelen. De warming-up werd verzorgd door Olga Commandeur van het Max televisieprogramma “Nederland in Beweging”. Het Olympisch Vuur werd ontstoken door de oudste deelnemer van 85 jaar. Het sportprogramma bestond uit een warming-up, een zit-staan workout, een workshop Thai Chi, hockeyen en bewegen op muziek. Na afloop een gezonde soep en lekker brood voor alle deelnemers. De thema’s bewegen, gezondheid en verbinden kwamen samen op deze bijzondere sportdag!

Sportstimulering

Combiwel Sport staat voor sportstimulering en zet hiermee de Amsterdammer, jong en oud, met de nadruk op de inactieven en de kwetsbare groepen, structureel in beweging. Wij organiseren uitdagende sportprogramma’s op maat en dat doen we graag in samenwerking met het bedrijfsleven en partners voor vrijwillige inzet. Telkens met twee mogelijke eindstations voor ogen voor de deelnemers: lidmaatschap bij een sportvereniging of duurzaam mee blijven doen aan sport en beweging op andere wijze of in de thuisomgeving.

 

 

IMG_3223

website