“Spelen, ontdekken en leren, wij luisteren naar de natuurlijke behoefte van kinderen!”

Professionele, zorgzame en persoonlijke begeleiding

Wij zijn een maatschappelijke organisatie voor kinderopvang en voorscholen. Het draait bij ons om professionele, zorgzame en persoonlijke begeleiding voor kinderen en ouders/verzorgers. Met veel ervaring, doordachte pedagogische uitgangspunten en een flexibele organisatie kunnen wij inspelen op de individuele behoefte van de ouders van nu.

‘Spelen & Leren’ en ‘Ontdekken & Beleven’

Onze motto’s in de aanpak zijn ‘Spelen & Leren’ en ‘Ontdekken & Beleven’. We bieden kinderen avontuur op maat. Voor elke leeftijd in onze groepen bieden we materialen, speelgoed en activiteiten aan die de zintuigen prikkelen en de ontwikkeling stimuleren. We gaan veel naar buiten om te spelen en te sporten en daar waar mogelijk is er een extra aanbod met bijvoorbeeld kinderyoga of muziek.

Vrolijk, schoon en veilig

Onze locaties zijn vrolijk ingericht, schoon en veilig. De inrichting nodigt uit om te spelen en te leren. Met spel en verantwoord speelgoed worden de zintuigen van de kinderen geprikkeld. Met thema’s wordt aandacht besteed aan taalvaardigheid en algemene ontwikkeling.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

De medewerkers zijn gediplomeerd en hebben een VOG van de overheid. Met bijscholing en trainingen volgen onze pedagogisch medewerkers de ontwikkelingen op het gebied van taal, opvoeding en verzorging. Al onze groepen worden zorgvuldig geïnspecteerd door de GGD.

2019

Dit is het jaarbericht van Stichting Combiwel Amsterdam. Je leest de hoogtepunten van de verschillende werkorganisaties

Volg ons